Spela Gratisbingo utan insättning

bingo, bingositer, bingospel, gratisbingo, övrigt

Olika bingospel och bingoregler online

Bingoregler och dom olika Bingo spelen :

Bingoregler och olika bingovarianter
Bingo reglerna är enkla och det är lätt och roligt att kunna spela bingo online. Den största fördelen med att spela bingo på Internet är att du kan ha hur många brickor som helst.

Datorn sköter själv om dina brickor och kryssar av dina nummer automatiskt. Bingo är ett socialt spel där man kan chatta och spela sidospel som slots blackjack och Skraplotter under själva bingospelet och mellan spelomgångarna.

Om man besöker samma bingorum ofta så kommer man så småningom att bli stammis och känna igen medspelarna , samt få extra belöningar som gratis bingospel och freespins på utvalda spelautomater.

 

Bingoregler och olika bingovarianter:

Klassisk Bingo ( 75 nummers Bingo )

Spelet pågår tills någon av spelarna fått en rad med fem markerade rutor. Antingen vågrätt, lodrätt eller diagonalt. En klassik bingobricka har 5 vågrätta och 5 lodrätta rader som rymmer 25 nummer mellan siffrorna 1 och 75.

Därav namnet 75-nummersbingo. Det finns också vissa varianter av den klassiska bingon där man spelar tills ett visst antal utrop har skett och där kan det bli flera vinnare per omgång .

Mönsterbingo:

Mönsterbingo är precis vad namnet anser , När du spelar denna bingoform så vinner man på förutbestämda mönster som är förmarkerade på bingobrickan. Det kan vara allt från symmetriska mönster somt tex. nian i svenskaspels bingohall, till färgmarkerade rutor och siffror .

Därav kommer namnet mönsterbingo. I stället för att markera lodrätta, vågrätta eller diagonala rader så ska du alltså markera ett mönster.

Amerikansk Bingo :

Den amerikanska varianten av bingo påminner starkt om vår klassiska bingo. Antalet rutor med 5 X 5 och antalet nummer med 75 är samma som i klassisk bingo.

Skillnaden ligger i att på den amerikanske bingorutan så är rutan i mitten redan markerad. och man har alltså endast 24 unika nummer. Amerikanarna följer heller inte systemet med kompletta rader för vinst, utan man kan i stället vinna på att pricka in alla 4 hörnen eller något annat kul mönster

Variantbingo :

Variantbingo liknar mycket klassisk bingo, men man kör hela 5 omgångar i stället för 1 på samma bricka.

När en spelare har fått Bingo på den första delbrickan så går spelet vidare till den andra delbrickan, men där måste man ha två kompletta rader (antingen lodrätt, vågrätt eller diagonalt) för att erhålla bingo.

Även variantbingo kan spelas med ett visst antal förutbestämda nummer och flera spelare har då chansen att få bingo. En och samma person kan då få bingo flera gånger inom samma spel i variantbingo

90 Nummers Bingo :

Spelas Traditionellt i Storbritanien och påminner om Variantbingo med flera spelomgångar på varje bricka.

Varje 90 nummers bingo spel har tre vinnande mönster och ger därför Bingo-spelaren 3 olika chanser att vinna.

En horisontell linje, två linjer. och full bricka . Varje vinnande mönster har ett eget pris.

När den första linjen har gått ut, går spelet vidare tills en spelare vinner med två horisontella linjer och slutar med att en spelare får Full bricka och vinner huvudpriset.

Bingo i Mobilen :

Fler och fler bingosidor lanserar nu möjligheten att spela bingo i mobilen och i surfplattan.

Detta sätt att spela bingo fungerar på exakt samma sätt som när du spelar bingo på datorn. Den enda skillnaden är att du i vissa fall behöver ladda ner appen till den site du valt.

Dom flesta Bingo sidor fungerar utmärkt för mobiler och surfpaddor så som iPhone, Android och Blackberry eller liknande surfplatta

Jackpott-Bingo

Progressiva jackpottar i Bingospel innebär att varje gång en spelare köper en bricka , så går en viss procent av priset per bricka till den jackpotten. Detta betyder att ju fler bingobrickor som köps av spelare desto mer växer jackpotten. För att vinna den Progressiva Bingo jackpotten måste du oftast få bingo med full bricka inom ett visst antal Nummer och utrop.

Fixerade Jackpottar är alltid samma summa som betalas ut till den som får full bricka inom ett visst antal Utropade Bollar .

Skillnaden på Progressiva jackpottar och Fixerade är alltså summan man kan vinna , Den progressiva Jackpotten är alltid mycket större än den fixerade Jackpotten.

Flera Bingositer erbjuder Jackpottar på sina Bingospel , Se till att alltid läsa vilka Bingoregler som gäller för dom olika bingospelen och bingovarianterna.

 

18+    Åldersgräns 

1818+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller . Glöm Inte att det är ett spel du spelar , spela bara för den summa som du känner att du har råd att Spendera  .

+ 18 år gäller för spel online  i sverige , vi rekommenderar alla att läsa regler och villkor för den sida du väljer att spela på.

 

Please follow and like us On social media
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com