Gratis Bingo

Hämta dina gratis bingopengar

Gratis Bingo siter

På Gratis Bingo kan du njuta av alla dina favoritspel bingo helt gratis! du behöver aldrig betala för att spela bingo.

Gratis bingo pengar är det mest aktraktiva som bingositer just nu erbjuder nya spelare att prova på att spela onlinebingo för. Genom att spela bingo med gratispengar kan man vinna fina bingovinster och kontanter utan att själv behöva göra någon insättning med riktiga pengar först. det är helt GRATIS! Registrera dig på en gratis bingo site och du kan Hämta dina gratis pengar att spela för redan idag. Att spela Gratis bingo är en mycket populär spelform.
BR> Många av de Bingo siter vi listar erbjuder dig gratis bingo med deras pengar när du registrerar dig. Att spela gratis bingo kan vara ett bra sätt att testa bingositen innan man vet om man vill göra en insättning med riktiga pengar, det kan också vara ett bra sätt att träna på att lära sig spela bingo och hur de olika bingo-Siterna fungerar.

Bingo regler

Variantbingo är nog det mest spelade bingospelet. I variantbingo är det nästan som i klassisk bingo, fast med en stor skillnad att det är hela 5 dragningar per bricka. Detta gör att det blir mycket fler vinnare – och därför lite roligare för alla. I första dragningen så ska bingo spelaren ha bingo inom en rad för att vinna. På 2-5 dragningen så ska man ha på lika många rader som dragningen är. Alltså, är det dragning nr 2 så ska man ha på 2 rader och är det dragning nr 4 så ska det vara på 4a rader. Och de måste alltid vara inom samma spelruta med 5×5 rader. Lätt som en plätt och mycket spännande, det kan vi lova.

I den klassiska 75 nrs bingon så gäller det att få en full rad, vågrätt, horisontellt eller diagonalt . vilken ledd som helst duger och du har fått BINGO. Det här är en av de vanligaste bingoformerna som är mycket populär. Här är bingobrickan uppdelad i tre delar där varje del innehåller 5 rader, med 25 nummer som och går mellan 1 – 75.

I den klassiska bingovarianten av 90-bollars bingo så som man spelar med. Här är det bara 3 rader på bingobrickorna, 3×9 på en bricka, och det är också redan ifyllt på vissa rutor. Precis som i de flesta andra bingospel så ska man först ha en hel rad för att få bingo, i dragning 2 är det 2 rader och till slut i dragning 3 är det 3 rader. På de stora spelbrickorna så är numren fördelade på hela brickan, mellan 1-90 och spelaren markerar alla 6 dels-brickor.

75-nummers bingo I den här gamla amerikanska bingovarianten spelar man ungefär som i klassisk skandinavisk bingo med samma 5×5 rutor. Dock med ett par skillnader, det finns 24 fasta nummer och en tom ruta. Den tomma rutan betyder att det redan är i fyllt där. Här kan man vinna på lite olika spel vilket kan ge stor variation, detta bestäms innan spelet går i gång av chattvärden.

Bingo Bonusar och Sidospel

Det som lockar online bingo spelare är dess sociala aspekten. på varje bingosite kan du hitta chattrum där spelare kan träffa andra människor som delar din smak.

Nästan alla Bingo siter erbjuder häftiga sidospel medans du väntar på nästa bingo omgång , det kan vara allt från roulette , spelautomater och skraplotter. Online bingo har växt otroligt stort bland andra spel, det är helt GRATIS. Registrera dig på en gratis bingo site och du kan Hämta dina gratis bingo bonusar och börja spela bingo helt gratis redan idag.

När du är redo att spela för riktiga pengar så använder du ditt Visa , mastercard , internetbank eller ewallet som skrill , paypal , Gör en säker insättning , alla våra bingositer är testade för att vara seriösa .