Gratis Lotto pengar

 • Alla spelare som köper en EuroMillions,EuroJackpot,Megamillions, Powerball, SuperEnalotto eller Lotto 6/49 lott för första gången på EuroLotto.com får en automatisk pengarna-tillbaka-garanti på den första spelade lotten. Med ”Pengarna-tillbaka-garantin” menas det att du kan spela på ditt favorit lotteri och ifall du inte vinner någonting så kommer vi att kreditera kostnaden på din första lott till ditt konto och du kan spela igen.

 • Multilotto finns till för dig som drömmer om de riktigt stora vinsterna från världens största lotterier. Tidigare har man som svensk varit tvungen att resa utomlands för att spela på de absolut största jackpottarna - men inte längre. Vi låter dig spela lotto online, direkt ifrån din dator eller mobiltelefon, på till exempel amerikanska lotterier som Powerball och Mega Millions, där jackpottarna ofta är enormt stora, du kan även spela på de otroligt populära europeiska lotterierna Eurojackpot och EuroMillions, som har skapat miljardärer över hela vår kontinent sedan de lanserades.

Lottospel för svenska spelare

 • Vare sig du spelar på svenskaspels vanliga Lotto , Vikinglotto , Keno , Euromillions eller EuroJackpot , Så är Lotto inget skicklighetsspel , det är slumpen och mycket tur som styr vem som blir miljonär. Men det finns dock några tips som kan hjälpa dig att vinna och förbättra dina odds för att just du som läser detta ska kunna vinna stort . Det viktigaste att tänka på när du spelar dessa lotto spel är att samtliga nummer alltid har lika stor chans att dyka upp , Bara för att exempelvis nummer 1 , 2 , 3 , 32 och 28 dykt upp i en dragning, har de inte större eller lägre chans att dyka upp i nästföljande dragning. Varje dragning är unik , varje lotto dragning är baserad på slumpen. Så vinner du på Lotto - Systemspel Det absolut bästa tipset för att vinna dessa LottoMiljoner är Systemspel , Med ett systemspel har du möjlighet att kryssa för fler än de vanliga numren i ett spelfält , till en högre kostnad såklart men dina odds för att vinna stort förbättras avsevärt. Systemspel på lotto betyder att du exempelvis kan spela med maximalt 12 nummer på Svenskaspels LOTTO istället för de vanliga 7 numren. Skillnaden är faktiskt enorm om man kollar hur stor chans det är att pricka i 7 av 7 nummer. Dina valda extra nummer skapar ett system av enkelrader och du har mycket större och högre vinstchans.

  Hur spelar man dessa olika Lotto spel ?

  Alla spel inom Lotto är nummerspel som går ut på att man ska pricka in ett antal nummer. I tex. Svenska Spels version av Lotto är det sju nummer av 35 som man ska försöka pricka in . I megamillions är det bara fem nummer . I EuroMillions lotteriet väljer du 5 nummer av 50 samt 2 stjärnor av 9. 5 bollar och 2 st stjärnbollar vinner jackpotten. Det krävs varken kunskap eller skicklighet för att kunna vinna på Lotto. Det är ett turspel, vilket betyder att det är just slumpen som avgör vem som ska vinna.


  Hitta senaste Lotto resultat / Dragning

  Här kan du hitta den senaste dragningen för svenska spels lotto , med resultatet från veckans lottodragning som sker varje onsdag och varje lördag. Har du spelat på Lotto med Joker får du inte glömma att det kan vara du som vunnit drömvinsten.  Största och högsta lotto vinsten Någonsin.

  - Den största lottovinsten som någonsin utdelats är 656 miljoner dollar i det amerikanska Mega Millions år 2012. Det är ca 4 miljarder 250 miljoner kronor.

  - Drömvinsten på Svenskaspels Lotto , ca 237 miljoner som utföll den 20 april 2013 är den största spelvinsten i Sverige genom tiderna.