Gratis Lotto Pengar

Välkommen - På denna site erbjuder vi dig chansen att spela på de största och mest spännande lotterierna från hela världen. direkt från din dator , surfplatta eller mobiltelefon.
Vad är lotto?

Ordet lotto är italienska och är sedan 1500-talet ett känt hasardspel , det gäller att förutspå ett antal nummer som lottas fram. Lotto är precis som Keno ett slumpspel.

I Sverige startades Lotto-spel år 1980 av landets statliga spelbolag Tipstjänst. - Ända Från starten gick spelet ut på att pricka in sju nummer av 35. Efter hand introducerades också såkallade tilläggsnummer.

- Sannolikheten att få 7 rätt och vinna högsta vinsten på Svenskaspels lotto är 1 på 6 724 520

Det finns 1000-tals av olika lotto spel och siter som erbjuder svenska lotto spelare att spela på andra olika slags lotto spel med mycket bättre och högre vinst möjigheter.
Lottospel för svenska spelare

svenska lotto spel
Vare sig du spelar på svenskaspels vanliga Lotto , Vikinglotto , Keno , Euromillions eller EuroJackpot , Så är Lotto inget skicklighetsspel , det är slumpen och mycket tur som styr vem som blir miljonär. Men det finns dock några tips som kan hjälpa dig att vinna och förbättra dina odds för att just du som läser detta ska kunna vinna stort .

Det viktigaste att tänka på när du spelar dessa lotto spel är att samtliga nummer alltid har lika stor chans att dyka upp , Bara för att exempelvis nummer 1 , 2 , 3 , 32 och 28 dykt upp i en dragning, har de inte större eller lägre chans att dyka upp i nästföljande dragning. Varje dragning är unik , varje lotto dragning är baserad på slumpen.

Så vinner du på Lotto - Systemspel
Det absolut bästa tipset för att vinna dessa LottoMiljoner är Systemspel , Med ett systemspel har du möjlighet att kryssa för fler än de vanliga numren i ett spelfält , till en högre kostnad såklart men dina odds för att vinna stort förbättras avsevärt. Systemspel på lotto betyder att du exempelvis kan spela med maximalt 12 nummer på Svenskaspels LOTTO istället för de vanliga 7 numren. Skillnaden är faktiskt enorm om man kollar hur stor chans det är att pricka i 7 av 7 nummer. Dina valda extra nummer skapar ett system av enkelrader och du har mycket större och högre vinstchans.

Lottospel För Svenska Spelare


Multilotto
Gratis Skraplotter
Betssons Lottospel

Vinn stort på lottospel

Dom flesta lotto-jackpottar som finns här är massiva, och de kommer definitivt att förändra ditt liv om du lyckas att vinna.Hur spelar man dessa olika Lotto spel ?

Alla spel inom Lotto är nummerspel som går ut på att man ska pricka in ett antal nummer. I tex. Svenska Spels version av Lotto är det sju nummer av 35 som man ska försöka pricka in . I megamillions är det bara fem nummer . I EuroMillions lotteriet väljer du 5 nummer av 50 samt 2 stjärnor av 9. 5 bollar och 2 st stjärnbollar vinner jackpotten. Det krävs varken kunskap eller skicklighet för att kunna vinna på Lotto. Det är ett turspel, vilket betyder att det är just slumpen som avgör vem som ska vinna.


Hitta senaste Lotto resultat / Dragning

Här kan du hitta den senaste dragningen för svenska spels lotto , med resultatet från veckans lottodragning som sker varje onsdag och varje lördag. Har du spelat på Lotto med Joker får du inte glömma att det kan vara du som vunnit drömvinsten.Största och högsta lotto vinsten Någonsin.

- Den största lottovinsten som någonsin utdelats är 656 miljoner dollar i det amerikanska Mega Millions år 2012. Det är ca 4 miljarder 250 miljoner kronor.

- Drömvinsten på Svenskaspels Lotto , ca 237 miljoner som utföll den 20 april 2013 är den största spelvinsten i Sverige genom tiderna.
För att spela Lotto spel måste du självklart vara över 18 år .