Spela Gratisbingo utan insättning

claws vs paws

Claws VS. Paws Recension och speltest.

I spelautomaten Claws vs. Paws från Playson  Spelar du i ett katt mot hund spel , där hunden är polis och katten lite busigt ger dig gratispins och massor av slumpmässiga belöningar .

Det är dessa slumpmässiga belöningar som gör spelet så kul , att katterna och hundarna kan dyka upp när som helst och ge dig belöning.

claws vs paws

Claws vs Paws har 5 rullar och 20 vinstlinjer , claws vs paws erbjuder spelaren massor av extrafunktioner som 3 gratis spins funktioner.

Visuellt har Claws vs Paws tecknad grafik och ser briljant ut – med  ljus och häftiga animeringar som en del av spelet , det har sirener och röda lampor för att verkligen förbättra den goda, dåliga erfarenheten. Grafiskt sett är det förmodligen Playsons bästa spelautomat hittills.

Claws vs paws Freespins.

Den har en Winning Streak Re-spin-funktion där du kan få upp till 4 re-respins med katten hacking fältet för att ge dig garanterade vinster. Det finns också en Top-Symbols Re-spin-funktion där du får 3 återspinnningar med endast högt värde symboler visas på rullarna.

Nu, Claws vs Paws kommer med 3 gratis spins funktioner – de belönar dig med glidande wilds på varje gratis spin, progressiva multiplikatorer som kan nå 5x på varje gratis spin och klibbiga vildar på varje fri spin. Det finns också en prestationsfunktion där samla tokens för att vinna kontantbonusar samt tillgång till vissa bonusfunktioner.

Playson.

Claws vs Paws är förmodligen Playsons bästa slot till datum enligt min mening och har potential att betala upp till 1,752 gånger din totala insats på varje gratis spin med en 5x multiplikator. För mer information,  titta på vårat speltest i YouTube- videon här nedan:

 

 

Vi utförde speltestet av Claws vs Paws på Paf Casino , och vann otroliga 3174 kr på Sticky wild  Freespins , som är den bästa av dom 3 olika Freespins- varianterna du kan få.

Vi tycker att  Claws vs Paws är en riktigt underhållande och den bästa Spelautomaten hittils  från  Playson och vi ger Claws vs Paws   4  av 5 i  betyg.

Läs gärna våra andra recensioner och speltest av spelautomater online.

 

 

18+  Spela ansvarsfullt  www.stodlinjen.se  Regler & Villkor gäller, Glöm Inte att det är ett spel du spelar , spela bara för den summa som du känner att du har råd att Spendera  , + 18 år gäller för spel online  i sverige , läs regler och villkor för den sida du väljer att spela på.

 

 

Please follow and like us On social media
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com