Spela Gratisbingo utan insättning

målservice 377

Målservice 377

Välkommen till våran Målservice 377 som är helt gratis ,  en hyllning till den klassiska Målservicen på SVT Texttv sida 377.

Målservice 377Målservice 377 erbjuder er gratis målservice på Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A,  The Championship , Fa Cupen , Champions League,  SHL , och många andra ligor. Här hittar du målskyttar, gula och röda kort och slutresultat på all världens sport.

I samarbete med livescore.in får du även målservice på Ishockey, Basket, Tennis, och Handboll,  Målservicen uppdateras automatiskt och hela tiden.

Vill du ha  gratis speltips ? 

 

 

 Oddsbonusar 

När du öppnar ett spelkonto hos någon av alla dom sidor som erbjuder oddsbonusar kommer de flesta att matcha din första insättning med ett gratis bonusspel, några erbjuder så kallade freebets och vissa bara ett vanligt gratis spelbet.

Oddsbonusar i form av riskfria spel är ofta väldigt förmånliga, om du inte måste spela för ett högt belopp för att över huvud taget kunna hämta ut vinsten du gör.

Alla större bookmakers erbjuder nu även Boostade Odds , bonusspel och höga insättningsbonusar när du öppnar ett nytt konto.

Nästan alla spelbolag på nätet erbjuder nya kunder någon form av insättningsbonus för att välkomna dem att börja spela på  just deras spelsida .

Här finner du några av våra favoriter just nu:

• Ny Oddsbonus för nya spelare på Mrgreen
• Gratis matchad Oddsbonus för nya spelare på Betsafe
• Hämta din Oddsbonus på PAF

 

 

Alternativ till Stryktipset.

1x2

Många har säkert spelat på svenska spels klassiker stryktipset och dess lillasyster europatipset samt Topptipset.

Många har liksom vi blivit tokiga på den usla utdelningen som nästan varje helg är så usel att man funderat på att sluta spela för alltid .

 

1x2Betsson har skapat sin helt egna version av  Stryktipset som de kallar EttKryssTvå  eller 1×2 .

 

 

 

18+    Åldersgräns 

1818+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller . Glöm Inte att det är ett spel du spelar , spela bara för den summa som du känner att du har råd att Spendera  .

+ 18 år gäller för spel online  i sverige , vi rekommenderar alla att läsa regler och villkor för den sida du väljer att spela på.

 

 

Please follow and like us On social media
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com