Spela Gratisbingo utan insättning

1x2, betting, nyheter, odds och spel, sport, sportbetting

Betsson ny sponsor till Svensk ishockey

Betsson ny huvud sponsor till Svenska ishockey ligan  SHL

Betsson ny huvud sponsor till Svenska ishockey ligan SHLBetsson är ny stolt huvudsponsor och exklusiv Partner när det gäller Odds spel betting och vadslagning  på matcherna i den Svenska Hockeyligan (SHL).

Avtalet är Betssons största satsning inom svensk idrott hittills och ett led i bolagets strategi att ligga före konkurrenter som tex. svenska spel och unibet inför den svenska omregleringen av spelmarknaden som sker i januari 2019.

Som huvudsponsor kommer Betsson, tillsammans med SHL, att bidra till utvecklingen av både hockeyligan och ishockeyn,men  framför allt genom det finansiella stödet till klubblagen men också genom sin ökade sponsring av SHL att öka engagemanget för hockeyn i Sverige.

Bästa Oddsen på SHL

Genom att vara huvudsponsor av SHL så kommer Betsson att släppa en podcast, en SHL-bibel samt anordna en rad olika spelarträffar. Dessutom kommer man att kunna  erbjuda livebetting , streamade matcher och självklart dom  bästa oddsen på SHL .

Betsson känns som ett otroligt stark och trygg sponsor av svensk hockey , Känslan är att svensk ishockey kommer att växa med en så stark sponsor i ryggen .

Se Betssons reklamfilm här :

 

1000 kronor i riskfritt spel för nya spelare

1000 kr riskfritt spel på betsson

Låter det extra intressant att börja spela på odds och betting nu när betsson är ny huvudsponsor av svenska hockeyligan så kan nya spelare idag  hämta en fantastisk välkomstbonus på Betsson.

Nya spelare får nämligen upp till 1000 kr i ett riskfritt spel på betsson .

Spela 1×2 – Betssons egen variant av stryktipset .

1x2

1×2 är Betssons egna variant av stryktipset , där Utdelningen är garanterad både på 10, 11, 12 och 13 rätt , till skillnad från andra liknande produkter på marknaden.

Utdelningen är oddsbaserad och inte poolbaserad, vilket innebär att den bestäms av spelarens egen skicklighet och inte av hur andra spelare satsat sina pengar eller ifall om fler spelare delar på samma rad.

Betsson erbjuder med sitt 1×2 ett mycket bra alternativ till  Stryktipset .

 

Övriga Oddsbonusar för dig som vill Spela på SHL

• Unibet Hämta din Oddsbonus
• Ny Oddsbonus för nya spelare på Mrgreen
• Gratis matchad Oddsbonus för nya spelare på Betsafe
• Hämta din Oddsbonus på PAF

Ännu mer Bonusar , Gratis spins och Gratis pengar finns här.

 

 

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller 

Glöm Inte att det är ett spel du spelar , spela bara för den summa som du känner att du har råd att Spendera  , + 18 år gäller för spel online  i sverige, läs regler och villkor för den sida du väljer att spela på.

spela lagom - 18 plus

 

 

Please follow and like us On social media
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com