Spela Gratisbingo utan insättning

Nya Bingo Bonusar

Nya Bingo Bonusar

Nya Bingo Bonusar En bingobonus gör att du får mer pengar att spela bingo för vilket både ger dig mer nöje och högre vinstchanser. En Bingo bonus kan kännas som att du får extrapengar eller gratispengar att spela bingo på nätet för .

Oftast så får man dubbelt så mycket som man sätter in på sin första insättning men när det kommer till bonusar så kan det variera ganska mycket , på denna sida kan du läsa mer om alla nya bingobonusar som vi erbjuder dig.

Lista på bingobonusar 2019

tombola bingo

Tombola bingo

Nya spelare får 200 kr vid insättning av 100 kr .

bertil bingoBertil Bingo

Sätt in minst 200 kr med koden: BERTIL och få 100% bonus upp till 1000 kr.

pafPAF Bingo 

Nya spelare får 100% Bonus upp till 100 kr + 25 st Gratis spins .

unibet bingoUnibet bingo

Bingobonus för Nya spelare : sätt in 100kr få upp till 600 kr i bonus.

 

Bingo bonus – Nya bingo bonusar

spela svenska spel onlineEn bonus är något som bingosidorna använder sig för att locka spelare till just sin bingosida. Ofta används dessa i reklamkampanjer och de ger dig som spelare många fördelar.

Om du tar del av en bingobonus så får du mycket mer pengar på ditt bingokonto än vad du skulle få annars. Om du börjar spela på en ny bingosida så kan du nästan alltid utnyttja en ny bingo bonus.

Vilka Olika sorters bingo bonusar finns det?

  • Registreringsbonusar
  • Insättningsbonusar
  • Gratis bingobrickor
  • Gratis Tillträde till gratis bingorum

 

Gratis bingobonusar

Gratis bingobonusarGratis bingobonusar blir allt ovanligare efter ändringen av Sveriges spel lag och den mer striktare inställningen till spel på nätet .

Till skillnad från gratis bingospel så är en gratis bingobonus , gratis pengar som man får direkt efter sin registrering och man behöver inte ens göra en insättning. En gratis bonus är alltså väldigt smidig och helt riskfri. Du har ju inte satsat några pengar så du har ju ingenting att förlora.

Hur fungerar en bonus?

Bonusar är en viktig del för alla som ska spela bingo på nätet för första gången. Du får helt enkelt mer pengar att spela för, vilket betyder att du kan spela fler spel och under en längre tid utan att behöva fylla på kontot med mer pengar.

Vi rekommenderar varmt att du tittar runt på de olika bingosidorna och provar på spelen innan du bestämmer dig för din favorit. Vi tillhandahåller en komplett lista över befintliga bonusar där vi visar de olika bonusarna och naturligtvis så har alla sidor vi rekommenderar gott rykte, har tillstånd att tillhandahålla bingospel, är licensierade och är allmänt seriösa.

Gratis Insättningsbonus

En insättningsbonus är precis vad det låter som, en bonus som du får när du har satt in pengar på en bingosida. I de flesta fall så får du bonusen första gången du sätter in en summa till ditt konto. Vanligen så är bingo bonusen 100% på din första insättning, dvs. så mycket du sätter in får du även i bonus. Flera bingosidor erbjuder en bonus på både andra och tredje insättningen och ibland även på alla insättningar du gör.

Läs mer på våra andra sidor om just Bonusar

 

 

18+  Spela ansvarsfullt  www.stodlinjen.se  Regler & Villkor gäller, Glöm Inte att det är ett spel du spelar , spela bara för den summa som du känner att du har råd att Spendera  , + 18 år gäller för spel online  i sverige , läs regler och villkor för den sida du väljer att spela på.

 

Please follow and like us On social media
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com