Unibet Bingo

Spread the love

                                                      Unibet Bingo

unibet bingo

Unibet Bingo startades med en grundprincip i åtanke , Att skapa en lätthanterlig bingoplattform som alla kan använda. Unibets bingosajt har snabbt växt till att bli en av Europas största och erbjuder en rad olika bingotyper inklusive 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.

Att spela bingo på Unibet är enkelt: Öppna bara ett konto, gör en insättning och välj ditt favoritbingospel, sen är det bara att ha kul.

Unibet Bingo erbjuder även massor av trevliga sidospel som Old Macdonald , Blender Blast och King Stones , dessa minispel gör det hela ännu roligare .

När du spelar Bingo på Unibet har du även chansen att vinna någon av dessa Progressiva jackpottar som finns i dom olika rummen . Dessa Bingospel innebär att varje gång en spelare köper en bricka , så går en viss procent av priset per bricka till den jackpotten. Detta betyder att ju fler bingobrickor som köps av spelare desto mer växer jackpotten. För att vinna den Progressiva Bingo jackpotten måste du oftast få bingo med full bricka inom ett visst antal Nummer och utrop. Unibet bingo Vann Bingo operator of the year vid den stora galan international Gaming Awards 2017.