Gratis bingo pengar

Spela Gratisbingo utan insättning

Unibet Bingo

Share the Fun

Unibet Bingo

unibet bingo

Unibet Bingo startades med en grundprincip i åtanke , Att skapa en lätthanterlig bingoplattform som alla kan använda.

Unibets bingosajt har snabbt växt till att bli en av Europas största och erbjuder en rad olika bingotyper inklusive 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.

Buy One, Get One Free ,  Lägg vantarna på gratis Bingo-spel genom att hålla utkik efter det här erbjudandet i unibets bingorum.

Att spela bingo på Unibet är enkelt: Öppna bara ett konto, gör en insättning och välj ditt favoritbingospel, sen är det bara att ha kul.

 

Minispel när du spelar

Unibet Bingo erbjuder även massor av trevliga bingo minispel som du kan spela medan du väntar på att siffrorna ramlar in. Du kan välja mellan kasinoliknande spel, slots eller Keno så att du aldrig blir uttråkad.

Unibet erbjuder en gäng med sidospel som Old Macdonald , Jacks Jackpot , Blender Blast och King Stones , dessa minispel gör din närvaro i bingorummet  ännu roligare .

När du spelar Bingo på Unibet har du även chansen att vinna någon av dessa Progressiva jackpottar som finns i dom olika rummen .

Dessa Bingospel innebär att varje gång en spelare köper en bricka , så går en viss procent av priset per bricka till den jackpotten.

Detta betyder att ju fler bingobrickor som köps av spelare desto mer växer jackpotten.

För att vinna den Progressiva Bingo jackpotten måste du oftast få bingo med full bricka inom ett visst antal Nummer och utrop.

Bingo Lojalitetsprogram

När du spelar bingo på unibet så samlar du samtidigt loyalty poäng som du kan byta mot ett snurr i loyalty hjulet

Varje snurr garanterar en vinst och ju högre nivå du är på – dessto större vinster blir det.

Unibet bingo Vann Bingo operator of the year vid den stora galan international Gaming Awards 2017.

Fler Bingosidor finner du här

Tema av Anders Norén