Gratis Trav pengar

 • Unibet är ett av de marknadsledande spelbolagen på den svenska marknaden. På Unibet finns det möjligheten att spela på dom flesta loppen Inom travsport. man kan främst spela på vinnare, topp 3 och head to head.

 • Nya spelare kan Hämta upp till 2000 kr extra Bonus. Betsafe erbjuder nu även Hästkapplöpning , med över 250 000 lopp varje år från fler än 40 olika länder . Det anordnas årligen massvis av travtävlingar i Sverige, Betsafe direktsänder också flera av loppen via Livestreaming.

Om Gratis Pengar På Trav och galopp spel

 • Freebets fungerar som en sorts välkomst bonus som spelsiterna erbjuder för att locka dig att börja spela på just deras site. Det är en gratis summa pengar som ges till dig av utvalda spelbolag som en första registreringsbonus eller en belöning för din kundlojalitet.
   
  Vad är då Freebets ?
  Freebets betyder just gratis-spel och betyder helt enkelt att du får en gratis spelsatsning. Inga egna pengar behöver då användas. Spelaren får ett gratisspel på trav när han eller hon registrerar sig för ett nytt online-spelkonto. Att erbjuda Exklusiva Freebets och vadslagnings-erbjudanden i samband med stora Sporthändelser är väldigt populärt bland vadslagnings-siter .
   
  Betta på Greyhound racing
  Greyhound Racing är på många sätt väldigt likt ett skicklighetsspel som trav eller galopp. Att läsa på och genom att studera veckans program och startlistor innebär att man ökar chansen att vinna väsentligt , både på greyhound racing , v 75 och v86.
   
  Om du inte är bekant med sporten så är det väl värt att kolla på några lopp. Sportens popularitet växer lavinartat och det är en upplevelse utöver det vanliga. Att betta på Greyhounds är just nu bäst på William Hill där du kan hitta mängder av odds på de största loppen i världen. Greyhound betting är mycket spännande, särskilt om man har möjlighet att följa loppen genom live streaming . Flera siter erbjuder just nu Betting på Greyhound Racing , här presenterar vi några:
   

   

   

  Williamhill Greyhound Racing – Greyhounds Sport Betting är bäst på William Hill där du kan hitta mängder av odds på de största loppen i världen. Nya spelare kan hämta en bonus på upp till 1000kr.
   

  Ladbrokes Greyhound Racing – Ladbrokes Erbjuder massor av spel på Greyhound Racing och Galopp , Nya spelare kan hämta en bonus på upp till 1000kr.