Gratis Pengar På Trav och galopp spel:

De tre största travländerna i världen är Frankrike, USA och Sverige. Travsporten i sverige omsätter flera miljoner varje år. På denna site samlar vi bara siter som ger bort Gratis pengar på Trav och andra Hästsporter, Freebets som det också kallas.Siter med Freebets på Trav och Galopp samt Greyhound racing :

Freebets fungerar som en sorts välkomst bonus som spelsiterna erbjuder för att locka dig att börja spela på just deras site. Det är en gratis summa pengar som ges till dig av utvalda bookmakers som en första registreringsbonus eller en belöning för kundlojalitet.
Vad är Freebets ?

Freebets betyder just gratis-spel och betyder helt enkelt att du får en gratis spelsatsning. Inga egna pengar behöver då användas. Spelaren får ett gratisspel på trav när han eller hon registrerar sig för ett nytt online-spelkonto. Att erbjuda Exklusiva Freebets och vadslagnings-erbjudanden i samband med stora Sporthändelser är väldigt populärt bland vadslagnings-siter .


Vad är Greyhound racing ?

Greyhound Racing är på många sätt väldigt likt ett skicklighetsspel som trav eller galopp. Att läsa på och genom att studera veckans program och startlistor innebär att man ökar chansen att vinna väsentligt , både på greyhound racing , v 75 och andra spel med djur.

Om du inte är bekant med sporten så är det väl värt att kolla på några lopp. Sportens popularitet växer lavinartat och det är en upplevelse utöver det vanliga. Greyhounds Sport Betting är bäst på William Hill där du kan hitta mängder av odds på de största loppen i världen.