Om Trafiken i Stockholm

Trafik-stockholm.se är en trafik-portal med trafikinformation och hjälpmedel i den hektiska stockholms-trafiken . Denna site är tänkt som en hjälpreda när du vill komma fortare fram i stockholms extrema trafik situation. Siten gör det enklare att resa i Stockholmsområdet. Huvudmålgruppen är Bilar lastbilar men också pendlare , Vi ger dig en samlad och aktuell bild av trafikläget i stockholm med uppdaterade trafik- rapporter och webkameror så att din resa blir enklare att planera och du kommer fortare fram.
 

klart.se


 


 

 

Hjälpmedel och information i stockholms Trafiken :trafik 
kamera stockholm trafikrapport trafikinfo trafikverket vдder 
varning


 

 

Läget i trafiken


 
Genom att använda dessa tjänster om det aktuella Läget i trafiken, kan du enklare planera din resa , så du kan ta den bästa vägen .
 
Använd Reseplaneraren .
Eniro Har en utmärkt Väg beskrivning och Vägplanerare .

 
Med trafikverkets rapporter om dom senaste störningarna i trafiken kan du se vilken väg och vilken tidpunkt det skett en olycka eller störning , som tex. ett vägarbete eller annat.
 
Trafikverkets Rapporter .


 
Rapportera akuta hinder i vägtrafiken till Trafik Stockholm, telefonnummer 020-290 290
 


 

Vad Betyder Varningslampan i din Bil ?

Vad Betyder Varningslampan i di Bil

Lyser det en Varningslampa / Varningssymbol i bilen och du har ingen aning om vad den betyder ? Lugn vi har svaret , vi hjälper dig helt gratis.
 
En orange eller gul lampa innebär ofta att det trots ett eventuellt problem är okej att köra vidare en kortare sträcka .
 
Lyser det en röd lampa bör du däremot stanna omedelbart . Oftats kan man kontrollera i bilens manual vad lampan innebär och vid behov ringa assistans, för att ta bilen till en verkstad.
 

 
Vad Betyder Varningslampan i di Bil Vi har lagt upp bilder på dom vanligaste symbolerna , observera att olika bilmärken kan ha olika symboler men i regel ska samma varningssymbol gälla för alla bilar. Klicka på någon av bilderna för att hitta varningsymbolen du ser på instrumentpanelen i din bil ,


 

 

 

Vägarna att undvika i midsommartrafiken

midsommar trafiken

Midsommar är en klassisk Storhelg ,vilket brukar innebära tvärtjockt i trafiken , långa köer och dessvärre även en del olyckor. Inför midsommarfirandet brukar köerna ringla långa ut från stockholm , många väljer att lämna Stockholm för midsommarfiranden på annat håll. Räkna därför med ökad trafik ut från Stockholm vi har tagit fram en lista över de vägar där köerna brukar bli längst. Tänk på att den täta trafiken vänder åt andra hållet efter midsommar. Den stora resdagen infaller redan Dagen innan midsommarafton då de flesta brukar jobba halvdag och planerar sin resa efter arbetstid. VÄGAR MED STÖRST RISK FÖR KÖBILDNING : • E18 Roslagsvägen Stockholm–Norrtälje • Väg 276 Stockholm–Åkersberga • Värmdöleden 222 Stockholm–Värmdö • E4/E20 Södertäljevägen söderut • Nynäsvägen 73 Stockholm–Nynäshamn • Essingeleden ( Båda Håll ) • Södra Länken ( Båda Håll )


 

 

Relaterade Länk förslag :