Konsten att hitta ett bra kontor i Stockholm

Bristen på moderna och lediga lokaler i Stockholm city är enorm. Stockholms ekonomi går starkt framåt just nu , vilket gör att sysselsättningen ökar. Efterfrågan på moderna Kontors-lokaler är hög idag jämfört med för cirka ett år sedan.


Sök Kontor via adress postnummer eller område:


Om att Hyra kontor i stockholm :

kontor-stockholm

Viktiga Saker att tänka på Innan du börjar söka Kontor , Börja med att se över ditt lokal-behov och utifrån det ta fram dina krav. Bra att tänka på är tex. - Geografiskt läge? - Vilka kommunikationer och närservice finns inom räckhåll?

Tänk även på att Hyran sätts utifrån marknadshyra vilket är beroende på var kontoret ligger, vilken typ av lokal är det , samt eventuell anpassning kontoret ska ha.Kontorshotell i stockholm :


Kontorshotell är ett bra och billigare alternativ till vanliga kontor , Kontorshotell är kompletta kontor för enmansföretag och småföretag .

Man delar ofta ingång och gemensamma utrymmen med andra företag, En stor fördel med kontorshotell är att hyresvillkoren är flexibla och oftast har man som företag endast en månads uppsägningstid.

Städning, el, värme och andra gemensamma kostnader brukar hyresvärden stå för. Kontorshotell är ett bra alternativ till det lilla företaget. I hyresavtalet brukar det ingå Bemannad reception och telefonservice . Ofta ingår även Posthantering , Mötesrum , Modernt larmsystem och övervakning av vaktbolag Samt Fiberuppkoppling till internet .


Relaterade Länk förslag :